2 Ekim 2012 Salı

kongre

aslında yorumcular, gazeteciler, televizyoncular iyi iş çıkardılar bu kongreden, baya malzemeler çıktılar onlara, yani bu kongrede erdoğanın ağzından çıkan, konuştuğu; harfleri de dahil olmak üzere tüm kelime ve cümlelerin ülkenin geleceğinden ziyade, erdoğanın geleceğinden bahsettiğini herkes anlamış. güzel, işte gelişme, değişme, reform, felan filan budur kardeşim.....hepsi budur, önce gazeteciler zeki olacak,paralı askerler olmayacaklar yani, şimdiye kadar olduklarından yani, kimin neyi açıkça söyleyemediğini sezecek, vay pezeveng diyecek, neler saklıyor neler dilinin altında diyecek.

murat belge/akape kongresi


1--Eski “balkon konuşmaları”nı andıran “hayat tarzına karışmayız” sözleri edilmiş, örneğin. “Yüzde doksan dokuzla iktidar olsak, o yüzde birin hakkını koruruz” teminatı da verilmiş. Ancak, var olan koşullarda ben bu sözlerin söylenmesini, söylenmemesinden daha tehlikeli buldum. --


2--vay haline o yüzde 1'in, yandılar o yüzde birler a.q,--

aslında murat belge bi arkadaşıyla konuşurken (2) böyle diyordur, ama işte iş gazetede yazmaya gelince, yukarıdaki (1)yazıya dönüşmüş olur söyledikleri.

neyse allah kimseyi erdoğanın balkon konuşmalarına düşürmesin.
neyse, balkonlarda malkonlarda düşürmesin bizi alla, erdoğanın ağzına.

15.bitmiyor arkadaş bitmiyor. her gün dünya üzerinde şaşırılacak başka şeyler ortaya çıkıyor.(her gün en az 15 dakika ekşi sözlük'e bakmak, hayatta tutan şeyler, ayrılıktan çıkmak, ilhan berk ağzı)